miercuri, 25 ianuarie 2012

Va rog sa cititi o rugaminte personala

Astazi fiind miercuri cu poze multe, ii astept in vizita, pe langa cititorii fideli si pe iubitorii de fotografii, colegi de catalog la gazda noastra Carmen.

Fotografia este facuta in urma cu 9 ani, pe baietel il cunosc din primele ore ale vietii sale si parintii  lui imi sunt prieteni. La vremea cand se juca in zapada si mamica il fotografia, micul meu prieten era un copil obisnuit. Dupa o perioada, ne-am dat seama ca pustiul este un copil altfel decat alti copii de aceeasi varsta cu el; ESTE AUTIST. Pentru mine, el este ca si copilul meu, mai ales ca eu nu am copii si in plus, nasii lui de botez sunt si nasii nostri de cununie.

In acest an, familia mea redirectioneaza cei 2% din impozitul pe venit spre contul deschis pe numele lui, de catre cei de la centrul unde face terapie.

Daca doriti sa il ajutati  puteti descarca de aici formularul 230 sau de aici formularul 200  (nu este necesar sa scrieti  valoarea impozitului pe formular si nici sa atasati fisa fiscala si fac aceasta precizare pentru ca stiu ca in anii trecuti multe persoane evitau sa redirectioneze aceti bani, pentru ca nu vroiau sa se afle ce venit au). Daca va este greu sa il depuneti la circa financiara, stabilim o intalnire cat mai aproape de dvs. si venim noi sa colectam formularele.

Daca vreti sa preluati anuntul si pe blogurile voastre, m-as bucura foarte mult si va multumesc anticipat.

2 comentarii:

CARMEN spunea...

fara cuvinte!

adriana spunea...

Carmen multumesc de vizita