luni, 20 februarie 2012

A doua zi dupa SALATA PRIETENIEI

Dragi prieteni salatieri, 
Suntei buni prieteni! 
mihaeladr abbilbal handmade.in.covasna: Loredana; darry.anna anastasia; CorinaPr.Victor ;Cristi; Mariana; copilarim; dulceameacasa ; angi ; Carmen, Alina , Cristina si toti cei care veti mai gusta din salata.

Sper ca ati plecat cu amintiri placute de la petrecere si ati presarat in salata sare si piper din solnita pregatita cu drag aici :http://adriana-dardindar.blogspot.com/2012/02/sarea-si-piperul-din-salata.html

SALATA PRIETENIEI, mi-a conturat mai clar un gand pe care il tot port cu mine de ceva timp: cand o sa fiu mare o sa fac multe salate pentru prieteni. Asta spune dardindar, care are acum abia trei anisori impliniti pe 11 februarie, iar petrecerea de ieri a vrut sa sarbatoreasca acest eveniment. Pentru cei care nu au reusit sa ajunga ieri, toata saptamana portile sunt larg deschise, doar meniul este altul, ouale, laptele, branza, pestele si legumele dau la o parte carnea din salata. Intrarea se face tot pe aici, ca si ieri: http://adriana-dardindar.blogspot.com/2012/02/bine-ati-venit-un-mic-ghid-pentru-cei.html.

Pentru ca suntem in "saptamana alba" va propun o reteta pentru alta salata: din oua fierte, branza rasa, smantana si maioneza... alternate in straturi... avand grija ca dupa branza sa urmeze smantana si dupa oua maioneza si neaparat toate puse intr-un castron transparent...ouale sa fie cate unul de fiecare persoana invitata la masa....branza mai taricica pentru a putea fi rasa cu usurinta...ultimul strat sa fie format din smantana care a fraternizat cu maioneza...asta ca sa folosim tot ce ramane. Succesul: garantat! Timp de pregatire: tocmai buna pentru lenesi! (pot folosi maioneza cumparata)! Aspect: cu cateva pete de culoare date de felii de ardei (rosu, verde, galben) orice zi mohorata se destinde. Gust: mmm!!!...cred ca o voi pregati zilnic pana duminica! Pofta buna!
Inca se comenteaza  aici: http://www.blogger.com/comment.g?blogID=6311854393345787903&postID=700977267306259668