miercuri, 22 februarie 2012

Miercurea, cuvintele la control!

Ma dor ochii. Ma doare capul. Nici nu mai stiu ce fotografii am vazut astazi. La jumatatea listei inscrisilor de la Carmen am renuntat. De vina sunt doar eu ca am vrut sa las un semn pe la fiecare participant pe unde am trecut. PREA MULTELE CUVINTE DE VERIFICARE M-AU AMETIT!!! Cred ca si pe voi.

Rugaminte: Cel putin miercurea, va rog sa renuntati la cheia de verificare; moderati comentariile si eliminati spamurile (daca este cazul).

sursa foto: internet

8 comentarii:

CARMEN spunea...

ai perfecta dreptate! am sa preiau si eu mesajul... Nu doar ca pierzi timp sa scrii acele cuvinte... literele mai au si o combinatie tâmpita! macar de ar ajuta la ceva! dar... iata, eu am blog de 2 ani si ceva si nu am folosit niciodata parola antispam, nu moderez comentariile si... sunt sanatoasa, nevirata! ;)
Happy WW!

tu1074 spunea...

Cu tine sunt,Adriana, în rugămintea de a ne cruța !

adriana spunea...

Carmen, multumesc. Eu in trei ani de blog am avut parte de 5 spamuri sau pate cu cateva mai multe. Fiind moderate comentariile, le-am sters imediat ce am vazut ca expeditorul este spamist.

adriana spunea...

Tu1074, multumesc. Dar cel mia bine ar fi sa preiei mesajul si pe blogul tau.

abbilbal spunea...

Noa serbus. Pe mine mă bruiază Bebe, dar mă descurc şi aşa încât reuşesc să spun câteva cuvinte pe fiecare blog să se ştie că am fost pe acolo.

adriana spunea...

Liviu, Si eu vreau sa procedez la fel dar decand s-au dublat cuvintele la cheile de verificare, eu care sunt si posesoare de ochelari, simt ca am nisip in ochi. de multe ori trebuie sa incerc d etrei patru ori pana nimeresc combinatia.

Aurora Georgescu spunea...

Ai avut o idee genială să atragi atenţia asupra acestui aspect. Sunt bloguri unde eu nu reuşesc să las comentarii din cauza acestor litere de verificare . Sunt scrise în aşa fel încât pe unele nici cu lupa nu le recunosc. Măcar de ar folosi la ceva!
Incă o dată felicitări pentru idee.
Subscriu acestui apel!!!

handmade.in.covasna spunea...

Off topic- Adriana, te astept pe blogul meu: http://handmadeincovasna.blogspot.com/2012/02/citatul-de-vinerihttpwwwbloggercomimgbl.html