joi, 1 martie 2012

Va ofer un martisor

In aceasta perioada suntem obisnuite sa primim martisoare sub diverse forme dar toate au ceva comun; doua culori impletite, alb si rosu, strans legate de fiecare martisor.

Pentru cititorii mei, am pregatit un martisor cules dintr-o carte des folosita in aceasta perioada si vi-l ofer rosu pe alb, un pic aici si mai mult acolo unde se vor strange toate:

În dumnezeiescul car al virtuţilor suindu-se Ilie, cu postul fiind luminat, s-a suit spre înălţimea cerului. Acestuia râvneşte, smeritul meu suflet, şi posteşte de toată răutatea, pizma şi vrajba şi de desfătarea cea trecătoare şi îndulcitoare. Ca să scapi de întristarea ce cumplită şi vecuitoare a ghenii, strigând lui Hristos: Doamne, slavă Ţie.

6 comentarii:

Loredana spunea...

Multumim de dar!
Si martisoarele noastre ti le oferim in dar, alaturi de o imbratisare calda!
Sa ai o primavara frumoasa!

adriana spunea...

Le-am vazut, sunt foarte frumoase1

Anonim spunea...

Doamne ajuta ,multumesc pentru folositorul"martisor " ,ofer si eu un martisor care in aceste zile ne este de mare folos tuturor si fie ca fiecare sa ramanem cu ceva ziditor din aceste cuvinte :
Isaia 58 -Postul adevarat(tot capitolul este deosebit eu o sa scriu doar un verset :
6 Nu stiti voi postul care i-mi place ?-zice Domnul.Rupeti lanturile nedreptatii ,dezlegati legaturile jugului ,dati drumul celor asupriti si sfaramati jugul lor .
O primavara cu multa caldura si multe bucurii ,C.A

darry.anna spunea...

O primavara frumoasa si senina iti doresc, Adriana!

CARMEN spunea...

Multumesc! din partea mea, de 1 Martie,cele mai sincere urări de împlinire sufletească,sănătate multă şi o primăvară plină de surprize plăcute şi de bucurii!

anastasia spunea...

Mulţumesc de dar, ... am văzut că ţi-ai luat ghiocelul şi m-am bucurat. O primăvară minunată să ai!