marți, 6 noiembrie 2012

Victorita, sora sufletului meu

25 aprilie 1968 - 2 noiembrie 2012
Impreuna cu celelalte surori ale sufletului meu, Victorita a fost o buna matusica adoptiva pentru copiii bolnavi de cancer, la fel cum a fost o buna matusica pentru nepoatele ei.

In ultimele opt luni, cancerul nu a reusit sa o invinga. Victorita l-a trait cu demnitate, cu respect si dragoste pentru cei din jurul ei, dar mai ales cu nadejde in Dumnezeu.

Inconjurata de oameni si de flori, duminica, Victorita arata precum o invingatoare si dupa doua zile de odihna tacuta, sufletul ei a plecat spre Dumnezeu iar trupul spre locul de odihna.

I-am promis saptamana trecuta ca ii citesc Acatistul de multumire. Timpul s-a scurtat si nu am reusit. Cititi-l  sau ascultati-l voi pentru Victorita si faceti-va timp, ca macar o data pe luna sa va intalniti cu prietenii, ca sa nu aveti regrete atunci cand viata va aduna in jurul colivei de vesnica pomenire.

Bucurati-va si va veseliti, fiecare zi este un dar de la Dumnezeu, Victorita stie.

Dumnezeu sa o ierte, sa o odihneasca si sa o bucure, asa cum si ea ne-a iertat, ne-a odihnit si ne-a bucurat prin prezenta ei, pe toti cei care am cunoscut-o!

8 comentarii:

corina spunea...

Buna dimineata Adriana, ce frumoase cuvinte ai asternut...iar Victoritei ii doresc sa odihneasca in pace iar Bunul Dumnezeu sa-i mangaie vesnicia!

adriana spunea...

Amin!

Pr.Victor spunea...

Duminică este sfântul Victor şi ar fi fost şi ziua ei. Este de fapt. Pentru că victoria ei, biruinţa numelui ei s-a destrămat din materia ţărânii şi s-a materializat în lumina veşniciei.
Cancerul i-a învins trupul, iubirea i-a mântuit sufletul.
Dumnezeu să o odihnească în pace.

adriana spunea...

adevarat, parinte. Iubirea invinge moartea.

darry.anna spunea...

Dumnezeu s-o odihneasca in pace!

Mariana spunea...

Dumnezeu s-o primească în bucuria şi dragostea Sa!

adriana spunea...

Nicoleta, multumesc pentru gandul cel bun.

adriana spunea...

Mariana, multumesc.