miercuri, 18 septembrie 2013

Doar o minune ma poate salva!

 UP DATE 25 septembrie Mi-am revenit!!! Imi voi face timp sa va povestesc ce am invatat in aceasta saptamana. Ii multumesc Maicutei Domnului pentru ca ne poarta in inima Sa pe tot

Carmen, roaga -te si pentru mine!


4 comentarii:

CARMEN spunea...

nu avem voie sa pierdem încrederea ca minuni se vor intâmpla în viata nostra. Trebuie doar sa credem si sa speram, neîncetat!

Liviu Bimbea spunea...

Să ai o noapte liniștită și frumoasă !

Diana spunea...

Adriana! M-ai speriat de numa'-numa' cand ai scris "sunt grav bolnava"! Am dat fuga, sa aflu daca pot fi de ajutor mai mult decat cu rugaciune (pentru ca nu stiu sa ma rog, nu ma rog, nu vreau sa ma rog - te rog sa-mi scuzi sinceritatea - dar as face-o daca cineva ar fi convins ca ii e de ajutor). Am citit cele scrise de tine in postarea cu pricina si m-am gandit la tine, mi-am dorit sa iti fie bine!
M-am gandit la cele mai rele boli! Si am rasuflat usurata sa imi dau seama ca te vei face bine! Iti doresti atat de mult incat nu se poate sa nu fie asa cum iti doresti! Nu sunt credincioasa dar stiu ca, uneori, se intampla lucruri pe care le asemuim minunilor! Fie ca minunea sa se intample cat mai curand!
Zile fericite iti doresc!

adriana spunea...

Va multumesc pentru gandurile bune! Mi-am revenit! Imi voi face timp sa scriu despre cele invatate in aceasta saptamana.Ii multumesc Maicutei Domnului pentru ca ne poarta in inima Sa pe toti.