joi, 16 octombrie 2014

Viata bate moartea

Iubirea, viata, familia, copiii, prietenii, fericirea.
Iubirea, Taina Botezului, Taina Cununiei, Fericirea.
Lepadarea iubirii, pierderea fericirii, frica, Taina Spovedaniei, nadejde, credinta, dragoste, binecuvantare, Taina Cununiei, rugaciunile incepatoare, Tatal nostru, La multi ani cu sanatate, sa va dea Domnul tot ce doriti, pentru credinta si mantuire, la multi ani sa traiti! Pentru iubirea si daruirea parintilor!Pentru zambetul vostru! Pentru bucuria noastra! Sfantul Maslu, Sfanta Liturghie, fericire, prieteni, copii, familie, viata. Iubirea

Dragi miri, va multumim pentru ca ati suferit cat pentru o lume intreaga! Draga mireasa, lichidul din burtica ta, pe care chiar daca nu l-am vazut si intai m-a speriat, dupa seara de marti, m-a schimbat si m-a facut sa vad cat de proasta am fost si cat timp am pierdut incercand sa schimb lumea, dorind sa fie numai iubire in lume in loc sa incerc sa ma schimb eu. Sa-mi intorc mintea si inima spre Dumnezeu si sa il rog sa se faca Voia Lui. Si sa stii ca  Dumnezeu este peste toate lichidele din lume. Priveste la Dansul si roaga-L simplu, in inima ta. Este Tatal nostru si noi fetitele, fetele si femeile stim cat de mult ne iubesc tatii nostri. si te rog sa nu iti faci griji. Ai vazut ca atunci cand la mijloc este Iubirea, Mos Nicolae si Mos Craciun vin la copii si in luna octombrie.Pentru ca au aceasta putere sa intre in inimile oamenilor si sa le schimbe in inimi de sfinti. 

Toti pentru Unul. Unul pentru toti  Asa am citit marti pe un afis scris in limba engleza. Sfanta Ttreime pentru toti: unii lucram in familie, unii lucreaza in manastire, unii in lume, cautand Iubirea. Asa arata Iubirea. E in inimi care nu se vad. Are ochi, gura, maini, picioare, urechi. Samanta mica la inceput, creste, asa cum cresc toti copilasii in burticile mamicilor, asa cum au crescut si cei doi copilasi ai vostri. Iubirea voastra pentru ei, va crea o forta ataat de mare incat va scoate lichidul din burtica ta. Respira adanc si impiunge! Adu-ti aminte de durerile de la nastere si de bucuria de dupa nastere. Iubeste lichidul din burtica ta pentru ca datorita lui ai intrat in marea familie ortodoxa. Nu curge lapte si miere dar avem posibilitatae sa ne mantuim, ajutandu-ne unii pe altii asa cum invatam de la Sfintii Parinti. Ei stiu ca O mireasă pe patul de suferinţă are nevoie de ajutor (o alta famile le-a scris si le-a trimis  si 12 fotografii). Acum, cuminti, asteptam. Si ca sa treaca timpul cu folos, ne gandim la Tatal nostru si al Sfintilor Parinti, cat mai des, pentru ca avem nadejde, credinta si dragoste. Se vede in toate fotografiile.


Un comentariu:

corina spunea...

O casa binecuvantata!!!
O familie frumoasa!